Exemples de bones pràctiques de la CPP

Avís sobre la utilització de cookies

Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant, considerem que n'acceptes la utilització. Més informació.

Tancar

Informació sobre les cookies utilitzades


T’informem que en aquest lloc web es fan servir cookies amb la finalitat d’executar les comunicacions electròniques pròpies de la navegació i també amb la finalitat de prestar o habilitar els serveis o les funcionalitats que puguis demanar. Aquestes cookies:

  • Recorden la preferència d’idioma assenyalada.
  • Augmenten la seguretat de la navegació en el nostre lloc web.
  • Permeten que la navegació sigui més fàcil.
  • Fan possible reproduir continguts multimèdia.


Aquest lloc web també fa servir cookies destinades a recollir informació sobre la navegació dels usuaris al lloc, de manera totalment anònima i dissociada, amb finalitats estrictament estadístiques i de millora de la funcionalitat, l’ús de les quals ens permet:

  • Conèixer el nombre de visitants del forumcppgranollers.cat
  • Comptabilitzar el nombre de visites en cada una de les diverses pàgines d’aquest web
  • Conèixer l’activitat al web per identificar problemes i millores en la navegació


Pots desactivar l’ús de les cookies en qualsevol moment mitjançant la modificació dels paràmetres de configuració del teu navegador:

Configuració de cookies d'Internet Explorer
Configuració de cookies de Firefox
Configuració de cookies de Google Chrome
Configuració de cookies de Safari

Segueix-nos

Exemples de bones pràctiques de la CPP: gestió cultural i de l'esport


Harinera ZGZ

Àmbit: Gestió Cultural, participació

Actors públics:

Ajuntament de Saragossa

Actors privats:
Col·lectiu Llámalo H(agents culturals i veïnals)

Àrea de Referència:
Saragossa

Període d’aplicació:
Inici octubre 2014

Tipus de contractació: 

-

Import:

-

Breu descripció:

#HarineraZGZ És un procés participatiu que comença a l'octubre de 2014 i que té per objectiu la redacció d'un projecte d'usos i mecàniques de gestió per a l'espai creatiu Harinera.

A través d'un procés participatiu es pretén definir els procediments i pautes a seguir en la posada en marxa i posterior gestió de l'espai Harinera, garantint la seva adequació a les necessitats, propostes i objectius de seus potencials usuaris, atenent a criteris de viabilitat i sostenibilitat , i establint les pautes per la transició des de la seva posada en marxa a partir d'un model de gestió públic que incorpori instruments per a la participació dels agents en aquesta gestió), cap a un model definitiu en el qual siguin els mateixos agents els que gestionin l'espai de manera íntegra, col·lectiva i participada.

El col·lectiu Llámalo H és l'encarregat de gestionar els continguts de la Harinera. Format per més de 30 membres, entre els quals hi ha el mateix Ajuntament de Saragossa i agents culturals i veïnals, fa mesos que treballa en l'obertura de l'espai.

El passat mes de juliol es va presentar la imatge corporativa de la Harinera. Un parell de mesos després es va inaugurar el jardí d'entrada a l'edifici. I a principis d'estiu també es va realitzar una original iniciativa. A l'entrada de l'edifici es va enterrar una càpsula del temps amb contingut molt divers (des de poemes fins dibuixos passant per una còpia de la nòmina d'un treballador de la Harinera) perquè sigui oberta l'any 2115. L'objectiu del col·lectiu Llámalo H no era altre que deixar constància de l'important que és per al barri l'obertura d'aquest espai.

Fitxa elaborada: 15.11.2015

Per més informació: https://harinerazgz.wordpress.com

Comparteix
Catalan English French German Italian Russian Spanish